2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Iki Kalėdų liko 14 dienų: burnoje tirpstantys sviestiniai sausainėliai


Net jei liko tik 14 dienų iki Kalėdų, t.y. jos beveik ant nosies, vis tiek dar yra pakankamai laiko sustabdyti gyvenimo karuselei ir pasimėgauti tuo, kad esate čia. Nepaprastai keista būti gyvam, sudarytam iš milijonų ląstelių, kurios kvėpuoja, maitinasi ir dirba, nešiotis savyje bekraštį jausmų, minčių, nuotaikų bei įsivaizdavimų pasaulį, kuris suvirpa nuo kiekvieno susidūrimo su išoriniu pasauliu.  

  
Nagi tik pagalvokite: kaip dažnai nuvertinate tai, kad esate gyvas, kad gyvenate ant uolienų ir metalo rutulio, skriejančio aplink žvaigždę kažkur begalinėje visatoje. Ar matote pasaulį pilną stebuklų, o gal vaikštote nieko nepastebėdamas ir niekas jūsų nejaudina? Pamėginkite pastebėti žvaigždes, debesis, sniegą, lietų, žmones. Pasidžiaukite tuo, kaip yra dabar. Išsikepkite paprastut paprastučių sviestinių sausainių. Šypsokitės!


Manau dažnas turite savo mėgstamiausią sviestinių sausainių receptą. Gal jie ir paprasti, bet dar nesutikau nei vieno valgytojo, kuris atsisakytų "sviestainių". Trapių, traškių, tirpstančių burnoje. Maniškių receptą rasite čia.

Komentarų nėra: