Ir visgi ko
žmogui reikia, kad jis būtų laimingas? Ar niekada nepastebėjote, kad norėdami kažką pakeisti, galvojate, jog tam turite sulaukti "tinkamo meto"? Kodėl žmogus taip dažnai tiki, kad tikrasis gyvenimas jo dar tik
laukia?
Kad ir
kaip norėtume, žmogaus gyvenimas nėra jam skirta upė, kuri teka į jo
laukiančią jūrą. Kad ir kaip nenorėtume, žmogus pats turi pasirinkti
kelią, kaip pasiekti jo laukiančią jūrą. O jei mes pasiduodame "tinkamo laiko" mitui? Tada, žmogų nuneša kasdienybės srovė į jūrą, tik, deja, laukiančią ne jo.
Tinkamas
laikas yra dabar. Jis nepriklauso nei nuo amžiaus, nei nuo aplinkybių,
nei nuo galimybių. Ši sekundė, kurioje dabar esi, ir yra tinkamas metas
pradėti įgyvendinti savo gyvenimo planą, o ne tada, kai turėsi daugiau
pinigų, susirasi antąją pusę, užaugs vaikai ar pasibaigs darbai. Žinoma,
daug lengviau gyventi ateityje, nes taip išvengiame atsakomybės už esamą
gyvenimą. Bet ar teisinga atidėlioti gyvenimą - didžiausią stebuklą,
kuris mums yra padovanotas?
Įsipilkite
į puodelį kvapnios arbatos ar kavos.
Pajuskite, kaip svaigina šiltas aromatas, it ankstyvoje vasaros saulėje
džiūstantis šienas. Mėgaukitės drąsiai, jausdami saldžią laimę... o jei
ant stalo pribiro cukraus, surinkite jį, baksnodami drėgnu piršto
galiuku. Po to susitepkite sumuštinių ir būtinai pakvieskite jais pasimėgauti savą žmogų. Užkrėskite jį gyvenimu :)
P.S.: šiandien bėgsiu su šia:
1 valgytojui reikės:
2 riekelių juodos duonos
Kambario temperatūros sviesto
2 ridikėlių
95 g lašišų ikrų
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Juodos duonos sumuštiniai su sviestu, ridikėliais ir lašišų ikrais
1. Gerai įkaitinkite keptuvę. Duonos riekeles iš abiejų pusių labai plonai aptepkite sviestu. Paskrudinkite duoną sausoje keptuvėje iš abiejų pusių ant didelės ugnies po 1-2 minutes. Nusausinkite duonos riekeles ant popierinio rankšluosčio ir leiskite atvėsti.
2. Kol duona vėsta, plonais griežinėliais supjaustykite nuplautus ir nusausintus ridikėlius.
3. Atvėsusias duonos riekes labai plonai aptepkite sviestu. Sudėliokite ridikėlių griežinėlius. Ant ridikėlių užklokite ikrus, papipirinkite ir valgykite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą