tag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post8596699716394419719..comments2024-02-29T07:37:55.187-08:00Comments on Mukatanas: Anties kulšelės, lėtai troškintos raugintų kopūstų pataleSimonahttp://www.blogger.com/profile/02786782043288473734noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-6624285461111275722016-02-03T04:22:41.289-08:002016-02-03T04:22:41.289-08:00Koks įdomus anties patiekimas. Esu tiktai marinavu...Koks įdomus anties patiekimas. Esu tiktai marinavusi žąsį obuolių sultyse, bet, spėju, kad čia žymiai intensyvesnis skonis. Ačiū už idėjąSimonahttps://www.blogger.com/profile/02786782043288473734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-84446332140886358562016-02-02T11:56:20.116-08:002016-02-02T11:56:20.116-08:00Esu valgiusi svečiuose labai skaniai keptą antį, k...Esu valgiusi svečiuose labai skaniai keptą antį, keptą su kopūstais,o į mėsą švirkštu buvo prileista obuolių sulčių-rekomenduoju pamėginti:)Anonymousnoreply@blogger.com