tag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post3518175015894964205..comments2024-02-29T07:37:55.187-08:00Comments on Mukatanas: Aguonų vyniotinisSimonahttp://www.blogger.com/profile/02786782043288473734noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-14566522102285969712015-03-26T08:35:52.387-07:002015-03-26T08:35:52.387-07:00Prisipažinsiu, kad labai laukiau žinutės, ar pavyk...Prisipažinsiu, kad labai laukiau žinutės, ar pavyko, laikiau kumščius, kad viskas būtų gerai :) Tikiuosi prilips Tavo namuose šis receptas ;)Ačiū,kad suradai laiko pasidalinti patirtimi. Man taip smagu :)Simonahttps://www.blogger.com/profile/02786782043288473734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-52123774379240228462015-03-26T00:31:53.522-07:002015-03-26T00:31:53.522-07:00Skubu pasigirti,pyragas isejo,pavaisinau ir seses ...Skubu pasigirti,pyragas isejo,pavaisinau ir seses ir šeimq,viisiems labai patiko,o šiandien jau trecia diena ir dar aš jo truputi turiu,bet nuostabu,jis nesensta,toks pat skanus kaip ir pirmą dieną:)Aciū uz gero ir skanaus vyniotinio receptą.Grazių ir linksmų Šv.velykų:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-85972574316209277642015-03-23T05:37:58.798-07:002015-03-23T05:37:58.798-07:00Nuoširdziai dekoju,kad radote laiko ir paaiškinote...Nuoširdziai dekoju,kad radote laiko ir paaiškinote,ačiū:)Negalvojaau,jog kepant suvyniotą jis gali graziai iškepti ir apkepti.Labai megstu pyragus su aguonomis,šiandien pat išbandysiu receptą,dar kartą dekoju ir dziaugiuos jog esate,sėkmės:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-71369308668355477742015-03-23T04:38:22.594-07:002015-03-23T04:38:22.594-07:00Sveiki, susukti į popierių reikia, kad vyniotinio ...Sveiki, susukti į popierių reikia, kad vyniotinio forma būtų graži, bet tai tikrai nėra būtina. Pabandysiu paaiškinti detaliau, kai jau susuki vyniotinį, galėtum jį tiesiog dėti ant plokščios skardos ir aptepus pienu ar kiaušinio plakiniu kepti, bet galima daryti dar ir taip, kaip darau aš. Paimu kepimo popieriaus ruloną ir vyniotini deda ant kepimo popieriaus krašto taip, kad jei norėtum, galėtum visu rulonu apvynioti vyniotinį. Bet jį apvynioju du kartus, kaip kad kokia dovanų dėžutę įvyniotum į dovanų popierių. Vynioju nestipriai, kad tarp vyniotinio ir popieriaus liktų tarpas vyniotinio tešlai pakilti. Kai tešla pakylą, ji tą tarpą užpildo. Taip susuktą ir kepu. Ar atsakiau į klausimą? :) Simonahttps://www.blogger.com/profile/02786782043288473734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1695080780509234573.post-75877568460607940822015-03-22T06:53:02.192-07:002015-03-22T06:53:02.192-07:00Sudomino receptas ir jauciu,kad kepsiu,tik va vien...Sudomino receptas ir jauciu,kad kepsiu,tik va viena beda,nesuprantu kaip ten su tuo kepimo popieriumi,jei į jį tą vyniotinį suvyniosi,tai kaip ten dar palikt tą tarpą,jei rašote dvigumai suvyniot.Ir dar...o kada jį nuimt,ar kept su visu popieriumi,o gal jį reikia kept kokioj formoj?Labai lauksiu,tikiuos,jog paaiskinsit.Iš anksto dekoju.Anonymousnoreply@blogger.com